LOREAL HOMME POKER PASTE 75 ML

1,250 ден

Паста за обликување на коса со најцврсто задржување , која обезбедува мат финиш со одлична текстура и формула која повторно може да се обработи.

Опис

Мат паста за коса со најсилно зацврстување.