STMNT SHINE PASTE 100 ML

1,400 ден

Сјајна паста за обликување на коса со  долготрајна текстура ,силна контрола и природен сјаен финиш. Немрсна формула која  лесно се мие.

Начин на употреба: Нанесете мала количина на сува коса и обликувајте. Или обработете ја влажната коса пред да ја фенирате или да ја исушите на воздух. Сакате да биде помалку сјајна? Се меша со STMNT МАТТЕ  паста.

Опис

Сјајна  паста со цврст и природен сјаен финиш.