KOLESTON PERFECT 12/11 SPECIAL BLONDE ASH INTENSE ME+ 60ml

980 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 12/11 Special Blonde Ash Intense 60ml.

Опис

Ултра светли руси нијанси со уникатни топли и ладни тонови.