KOLESTON PERFECT 12/96 SPECIAL BLONDE CENDRE VIOLET ME+ 60ml

980 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 12/96 Special Blonde Cendre Violet 60ml.

Опис

Ултра светли руси нијанси со уникатни топли и ладни тонови.