KOLESTON PERFECT 10/86 LIGHTEST PEARL VIOLET BLONDE ME+ 60ml

980 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 10/86 Lightest Pearl Violet Blonde 60ml.

Опис

Елегантна и рефинирана боја за коса со акцент на прекрасни топли и ладни нијанси.