KOLESTON PERFECT 10/8 LIGHTEST BLONDE PEARL ME+ 60ml

980 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 10/8 Lightest Blonde Pearl 60ml.

Опис

Елегантна и рефинирана боја за коса со акцент на прекрасни топли и ладни нијанси.