KOLESTON PERFECT 10/38 LIGHTEST BLONDE GOLD PEARL ME+ 60ml

750 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 10/38 Lightest Blonde Gold Pearl 60ml.

Опис

Елегантна и рефинирана боја за коса со акцент на прекрасни топли и ладни нијанси.