KOLESTON PERFECT 10/3 LIGHTEST BLONDE GOLD ME+ 60ml

980 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 10/3 Lightest Blonde Gold 60ml.

Опис

Елегантна и рефинирана боја за коса со акцент на прекрасни топли и ладни нијанси.