KOLESTON PERFECT 10/16 LIHTEST BLONDE ASH VIOLET ME+ 60ml

980 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 10/16 Lightest Blonde Ash Violet 60ml.

Опис

Елегантна и рефинирана боја за коса со акцент на прекрасни топли и ладни нијанси.