KOLESTON PERFECT 10/1 LIGHTEST BLONDE ASH ME+ 60ml

980 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 10/1 Lightest Blonde Ash 60ml.

Опис

Елегантна и рефинирана боја за коса со акцент на прекрасни топли и ладни нијанси.