KOLESTON PERFECT 2/0 BLACK ME+ 60ml

980 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 2/0 Black 60ml.

Опис

Автентична и чиста боја за коса со совршена 100% покривност на сиви и бели влакна.