OR LUMINOUS REFLECTIVE OIL (100ml)

1,990 ден

Лесно мултифункционално масло за тенка до нормална коса.

Категорија: , таг

Опис

Лесно мултифункционално масло за коса со лесна текстура и избалансирана динамика на движење. Идеално за тенка до нормална коса.
Збогатено со масло од камелија.
Придобивки:
-Лесна текстура
-Седефаста рефлекција
-Инстант сјај
-Не ја натежнува косата.