PRECISION BLEND SHAMPOO 250ml

890 ден

Шампон кој го чисти скалпот и го контролира измивањето на бојата.

Опис

Го чисти скалпот и го контролира измивањето на бојата.
Шампон со долготраен ефект. Содржи амино киселини и УВ филтри и истовремено ја штити бојата на косата, ја чисти и ја кондиционира косата.