900.00 ден

На залиха

Спреј за флексибилна контрола.

Имате Прашање?
Категории: ,

Опис

Спреј за флексибилна контрола.
Флексибилно стилизирање кое овозможува контрола во текот на целот ден. Се нанесува еднаш, а се стилизира во било кој момент.
Се нанесува на сува или влажна коса и се стилизира по желба.