BLONDE ME ALL BLONDES COOL BLONDES SHAMPOO 300 ML

1,250 ден

Виолетов  шампон кој ги неутрализира несаканите жолти тонови за да создаде и одржува свежа ладна боја. Шампонот помага во поправка и зајакнување на ослабените области на косата, овозможено од додадениот кератин кој продира длабоко во косата. Косата исто така станува еластична, мека и сјајна и без досадните жолти тонови.

Категорија: ,

Опис

Шампон за нега и неутрализација на непосакуваните жолти тонови кај светло руса коса.