COLOR EXTEND MAGNETICS SHAMPOO 300 ML

1,540 ден

Шампонот Redken Color Extend Magnetics без сулфат нежно ја чисти обоената коса за да го подобри сјајот и живоста на бојата на косата. Формулата на Color Extend Magnetic се карактеризира со повеќенасочен систем за испорака со клучни состојки за да се спречи избледување на бојата на косата и да се промовира здравјето на косата. Color Extend Magnetics System е кисел, што помага да се балансираат нивоата на pH на косата и се грижи за тонот и живоста на професионалната боја помеѓу салонските услуги.

Опис

Шампон без сулфати за обоена коса кој ја штити бојата на косата од избледување и го подобрува сјајот.