COLOR EXTEND MAGNETICS CONDITIONER 300 ML

1,640 ден

Регенераторот Redken Color Extend Magnetics за обоена коса ја прави косата помека, помазна и помага да се спречи избледување на бојата на косата. Овој регенератор за коса овозможува лесно отплеткување и потхранување од коренот до врвот за да обезбеди сјајна, жива боја на косата.

Начин на употреба: По шампонирање нанесете и распоредете низ косата. Исплакнете.

Опис

Кондиционер за обоена коса кој ја штити бојата на косата од избледување и го подобрува сјајот.