COLOR EXTEND BLONDAGE CONDITIONER 300 ML

1,840 ден

Регенераторот Redken Color Extend Blondage е виолетов регенератор и тонер за нега и неутрализација на жолтите тонови кај  руса коса. Овој регенератор има лимонска киселина за зајакнување и репарација  на русата коса од јадрото и чисто виолетови  пигменти за отстранување на несаканите жолти тонови. Оваа формула нежно отплеткува, зајакнува и навлажнува во еден чекор.

Начин на употреба:Користете го како комплетен систем со Color Extend Blondage шампон. Носете соодветни ракавици, нанесете на влажна коса по миењето со шампон. Оставете да делува 3-5 минути. Исплакнете темелно.

Опис

Кондиционер со виолетов пигмент за нега и неутрализација на жолтите тонови кај плава коса.