COLOR EXTEND BLONDAGE EXPRESS ANTI-BRASS MASK 250 ML

2,500 ден

Redken’s Color Extend Blondage Express Anti-Brass Mask е ултра пигментирана виолетова маска за коса и длабок регенератор кој обезбедува посветла, поладна руса боја на коса за само 5 минути. Одликувајќи се со моќна виолетова формула за тонирање, оваа маска за коса помага  да се неутрализираат несаканите жолти подтонови дури и кај најпожолтената руса боја на коса.

Начин на употреба: Нанесете на влажна коса. Оставете  да отстои 5-10 минути. Целосно исплакнете. Редкен препорачува замена на регенераторот Redken Color Extend со новата маска Redken Color Extend Blondage Express еднаш неделно или повеќе, колку што е потребно за да се неутрализира жолтилото  и да се одржи светлиот, ладен русокос тон.

Опис

Чувајте ја вашата руса коса во најдобра состојба со оваа ултра пигментирана виолетова маска за коса. Оваа моќна  маска за коса ќе ги отстрани непосакуваните жолти тонови  и ќе помогне вашата руса коса да биде ладна, светла и здрава.