PROYOU THE TWISTER CONDITIONER 350ML

950 ден

Pro You The twister conditioner 350ml – kондиционер за виткана коса.

Категорија: ,

Опис

Pro You The twister conditioner – кондиционер за регенерирање на витканата коса.

Начин на употреба: Се нанесува после шампон на исфротирана коса, се остава да отстои 3-5 минути и се плакне