VOLUME INJECTION CONDITIONER 300 ML

1,640 ден

Redken’s Volume Injection Conditioner е лесен регенератор за волумен, формулиран со Redken’s Bodifying Complex со Филоксан. Volume Injection помага да се обезбеди моментален волумен на тенка, рамна или обработена коса. Тој е насочен кон оштетената коса за да спречи кршење на влакното, истовремено создавајќи движење и волумен на косата. Volume Injection го активира подигнувањето на коренот за максимален волумен.

Начин на употреба: Нанесете на влажна ,измиена коса, оставете неколку минути па испланете.

Опис

Redken’s Volume Injection кондиционерот е наменете за нежно кондиционирање и креирање на волумен кај тенка коса без волумен.