VOLUME INJECTION SHAMPOO 300 ML

1,540 ден

Redken’s Volume Injection Shampoo е формулиран со Redken’s Bodifying Complex со Filloxane кој  помага да се обезбеди моментален волумен на тенка ,безживотна коса . Овој шампон  лесно чисти со нежна нега на скалпот, давајќи и на косата зголемување на волуменот и подигнување од корен.

Опис

Redken’s Volume Injection шампонот е наменет за нежно чистење и додавање волумен кај тенка и безживотна коса.