COLOR EXTEND MAGNETICS DEEP ATRACTION MASK 250 ML

1,990 ден

Маската  Redken Color Extend Magnetics за обоена коса е без сулфати и  ја прави косата помека, помазна и помага да се спречи избледување на бојата на косата. Оваа маска  овозможува лесно отплеткување и длабинско потхранување на косата  за да обезбеди сјајна, жива боја на косата.

Начин на употреба: По шампонирање нанесете и распоредете низ косата. Оставете да дејствува неколку минути .Исплакнете.

Опис

Маска без сулфат за обоена коса која ја штити бојата на косата од избледување и го подобрува сјајот.