EIMI THERMAL IMAGE SPRAY 150ml

1,150 ден
Двофазен спреј кој ви нуди комплетна ТЕРМИЧКА заштита на Вашата коса од оштетување при употреба на ФЕН, ПЕГЛА, ФИГАРО.
Формулиран во 2 фази:
– Првата фаза ја штити косата од топлина до 220 степени
– Втората фаза ја омекнува и и дава сјај на косата
Овозможува трајност на фризурата и не ја отежнува косата.
Начин на употреба: Се нанесува на сува коса, по должина, пред стилизирање.

Опис

Двофазен спреј за заштита на косата од топлина.