EKSPERIENCE BOOST PHASE 0 SCALP EXFOLIATOR 50ml

1,680 ден

Фаза 0 Scalp Preparateur- помага да се елеминира нечистотијата од скалпот.

Категорија: ,

Опис

Помага да се елеминира нечистотијата од скалпот.
Содржи елементи кои ја хидрираат косата, и го подготвува скалпот за следните третмани.
Содржи комплекс аквамарис, хидролизирана црвена алга и АХА киселини.
Се нанесуваат неколку капки на скалпот, нежно се масира, се остава 2 минути да делува и се плакне.