EXTREME STRENGTHENING SHAMPOO 300 ML

1,540 ден

Redken Extreme Shampoo е шампон за оштетена коса. Овој шампон ја чисти, зајакнува и ја обновува оштетената коса и го спречува идното кршење на косата. Формулиран со комплексот за сила на Редкен кој содржи амино киселини и арганин за зајакнување  на косата и лимонска киселина за кондиционирање и додавање мазност.

Опис

Шампон за оштетена коса кој помага да се намали кршењето на косата и распуканите  врвови