850.00 ден

На залиха

Пена за дефинирање на кадрици.

Категории: ,

Опис

Ја обликува кадравата коса и ја остава мека, сјајна, влажна и брилијантна.
Идеална пена за дефинирање на локни. Ги дефинира локните и ги прави поприродни и еластични.