IMEL ELIXIRIO MALLION 200ml

1,600 ден

Еликсир за реконструирање, зајакнување и заштита на косата.

Категорија: , таг

Опис

Еликсир за коса, за реконтруирање, зајакнување и заштита на косата, а притоа давајќи и волумен и издолжување.
Косата добива сјај и е заштитена од оштетување, што допринесува за нејзино издолжување и густина.

Се нанесува мала количина од еликсирот на скалпот и се масира со кружни движења. Потоа се нанесува од коренот кон врвот на косата. Се чисти со топла крпа и се остава еликсирот да делува 30 до 60 минути. Потоа косата се плакне.