Inebrya Color 12/11 – Superlight Platinum Blonde Extra Intense Ash 100ml

440 ден

12/11 – Superlight Platinum Blonde Extra Intense Ash, superlightener SS. Mix 1:2. Професионална фарба за коса.

Опис

Професионална фарба за коса:
гарантира покривање на седи влакна,
има совршена природна боја,
широк спектар на тонови, и
интензивни, брилијантни и долготрајни нијанси!
Таа дополнително храни и ја обезбедува потребната влажност, преку активните компоненти:
ленено масло и алое вера, а тие помагаат да се намали иритацијата на кожата и да се обезбеди природна заштита за косата и за скалпот.