KEUNE TINTA COLOR No.6.03

580 ден

Професионална фарба за коса KEUNE TINTA COLOR

Категорија: ,

Опис

Професионална, трајна боја за коса:
✔️ гарантира покривање на седи влакна,
✔️ широк спектар на тонови,
✔️ 126 интензивни, брилијантни и долготрајни нијанси,                                                                                                            ✔️Трајна боја за коса со 49% хранливи состојки.

Содржи тројна заштита на бои:
– LP 300 стабилизатор кој ја продолжува издржливоста на бојата,
– Свилен протеин-ја зајакнува косата и и дава сјај,
– Solamer – за UV заштита.

✔️ДОБИВАТЕ: KEUNE Professional TINTA COLOR фарба за коса во пакување од 60ml