KOLESTON PERFECT 4/75 MEDIUM BROWN BROWN MAHOGANI ME+ 60ml

980 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 4/75 Medium Brown Brown Mahogani 60ml.

Опис

Мистериозна и сензуална боја за коса со палета од раскошни, природни, богати, топли и ладни нијанси.