KOLESTON PERFECT 4/71 MEDIUM BROWN BROWN ASH ME+ 60ml

980 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 4/71 Medium Brown Brown Ash 60ml.

Опис


Мистериозна и сензуална боја за коса со палета од раскошни, природни, богати, топли и ладни нијанси.