OSIS+ DUST IT 10 GR.

1,100 ден

Повеќенаменска лесна пудра за текстура и неверојатен волумен од коренот. Дава совршен мат изглед,текстура и волумен ,24 часа контрола,и долготрајно држење и силна текстура.Можете да ја рестилизирате и усовршите фризурата во текот на денот.Се нанесување на сува коса и лесно се измива.

Опис

Повеќенаменска лесна пудра за текстура и неверојатен волумен од коренот.