RE/START™ COLOR ANTI-BRASSINESS PURPLE DROPS 50ML

1,380 ден

Капки со виолетов пигмент за неутрализација на топли тонови кај плава фарбана или бланширана коса.

Категорија: ,

Опис

Оваа формула со виолетови пигменти со двојна акција помага да се балансира микробиомот на скалпот и ги неутрализира жолтите тонови од русата коса. Виолетовите капки за руса коса обезбедуваат приспособена неутрализација и ја разубавуваат бојата.

Виолетовите капки за руса коса може да се помешаат со вашите производи за нега на коса (шампон, маска , кондиционер)  за прилагодено тонирање на светла коса.