PRO YOU™ THE TONER NEUTRALIZING CONDITIONING FOAM 165ML

850 ден

Неутрализирачка пена за коса со засилен неутрализатор против несаканите жолти тонови.

Опис

Неутрализирачка пена за коса со засилен неутрализатор против несаканите жолти тонови.
Дава Инстантен ефект и долготрајна неутрализација со новата формула збогатена со 👉VIOLET BRIGHT SYSTEN 👈која прави вашата коса да зрачи со ладна рефлексија.
Покрај тоа и го олеснува рачеслувањето на косата.
Се нанесува 1-2 пумпици на веке шампонирана и фротирана коса ,рамномерно распоредете по целата должина на косата.Не се одмива!