FORTIFYING SCALP TREATMENT 100ml

1,650 ден

Третман кој ја зајакнува косата и го оживува скалпот.

Опис

Обезбедува значително подобрување на косата, нејзината текстура и изглед.
Третман кој ја зајакнува косата и го оживува скалпот. Се користи заедно со American Crew Fortiying шампонот. Оштетувањето на косата се намалува за 80%, а косата има подобрена флексибилност.
Се нанесува на чист скалп и на коренот на косата, нежно се масира. Не се плакне и може да се користи секојдневно.