BLONDE EXPERT INSTA STRONG SHAMPOO 250 ML

880 ден

Богат шампон нега и обновување на сите типови на плава коса.Збогатен со Bond Building технологија  помага во повторното создавање на внатрешната структура на косата со додавање нови врски и се бори против оштетувањата на косата. Ја остава косата до 79% посилна .Ја храни и освежува косата, притоа додавајќи мазност и промовирајќи сјај.

Категорија: ,

Опис

Богат шампон нега и обновување на сите типови на плава коса.