EKSPERIENCE BOOST 6 VITAMINS COCTAIL 50ml

1,820 ден

Мултивитамински коктел за коса кој и помага на косата да се хидрира и реконструира.

Категорија: ,

Опис

Мултивитамински коктел за коса.
Формула која содржи состојки кои ја хидрираат косата, и помагаат на косата да се реконструира и и ја подобрува еластичноста.
Содржи комплекс аквамарис, wakame алга, црвена алга, комплекс витамини Б, витамин Е и Ц.
Се нанесуваат 8-10 капки на водена или сува коса по должина на косата и на краевите, без измивање.