EKSPERIENCE RECONSTRUCT 2 CLEANSING OIL 500ml

3,900 ден

Масло за чистење на косата.

Категорија: ,

Опис

Масло за чистење на косата кое не ја отежнува
Содржи црвена алга, масло од рицинус, екстракт од лен.
Се измива косата со маслото, се расчешлува во текот на миењето, потоа се измива темелно.