FIBRE CLINIX HYDRATE SPRAY CONDITIONER 200 ML

1,480 ден

Kондиционер во спреј за нега и хидратација на многу сува коса.Збогатен со Triple Bonding & C21 Technology за сува и кршлива коса. Формулата со Squalane Complex го балансира нивото на влага и помага да се зголеми еластичноста на косата. Лесен навлажнувачки ефект со заштита на косата од топлина при сушење .Додава мекост и управливост .Дава антистатички ефект.

Начин на употреба: Двофазна формула: добро протресете пред употреба и нанесете на влажна коса и не плакнете.

Опис

Kондиционер во спреј за нега и хидратација на многу сува коса.