ICE CREAM LISS ONE 15 IN 1 SPRAY 150ml

890 ден

Гарантирани 15 придобивки во само еден спреј, за мазна и права коса.

Категорија: , таг

Опис

Идеален производ за добивање на права и мазна коса.
Идеален спреј за обоена, бланширана и хемиски третирана коса. Прогресивниот ефект на зацврстување се создава со сингерија на кавијарот со специјален глиоксилен агенст кој е разреден со вода. Агенсот се активира на топлина и со механичко стилизирање.

Liss One е спреј кој е лесен за употреба и е неопходен сојузник на фенот и пресата за коса.
Дава совршен ефект на права и мазна коса кој трае и до 4 дена.
– ја дисциплинира косата,
– го намалува времето на стилизирање,
– ја хидрира без да ја натежне,
– ја штити од надворешни штетни влијанија и
– ја брани косата од непотребна влажност.

Ја остава косата: сјајна, свиленкаста, мека, лесна, здрава и полна со живот,

Употреба: Се нанесува по целата должина на влажна коса и се исправа со четка или преса.
Не се плакне.