IMEL KERATIN DEEP CLEANSER SHAMPOO 1000 ML

1,090 ден

Шампон со алканска формула (pH 8.0), кој ги отвара скалите на кутикулите и длабински ја исчистува косата.

Опис

Алкален шампон за длабинско чистење на косата.