Inebrya Blondesse Free Style Clay – Balayage 400gr

1,450 ден

Бланш збогатен со глина кој ја осветлува косата до 5 тонови, без притоа да го иритира скалпот и да го оштети влакното.

Категорија: ,

Опис

Бланш збогатен со глина кој ја осветлува косата до 5 тонови и ги неутрализира непосакуваните жолти ефекти.
Бланшот е идеален за техники на балајаж.
Збогатен со глина,
ги неутрализира несаканите жолти тонови,
осветлува брзо и прецизно до 5 тонови,
има лесна текстура.
Не дозволува иритација или алергиска реакција на скалпот, и исто така не го остава влакното оштетено.