Inebrya Blondesse Ultra Fast Lightener – 9 Tones 500gr

1,350 ден

Компактен син бланш за брзо и екстремно осветлување на косата до 9 тонови, без притоа да го оштети или иритира скалпот и без да го оштети и испука влакното.

Категорија: ,

Опис

Компактен син бланш за брзо, екстремно осветлување на косата до 9 тонови.
Специјалната формула збогатена со сини микро-пигменти го неутрализира непосакуваниот портокалов пигмент за постепено да постигне осветлување до 9 тонови, оставајќи ја косата заштитена и не оштетена.
Идеален за брзо осветлување со високи перформанси.
Неговата формула го штити скалпот од оштетување, алергии и иритации а со тоа и не дозволува оштетување или пикање на влакното.