INVIGO Nutri Enrich – DEEP NOURISHING CONDITIONER 200ml

1,150 ден

Кондиционер кој ви овозможува моментална хидратација и потполна виталност на вашата сува или оштетена коса.

 

Категорија: , таг

Опис

Кондиционер за сува коса со нормално и тенко влакно. Содржи гоџи бобинки и Nutri-Enrich комплекс за обнова и заштита на сува и оштетена коса. Ви овозможува моментална хидратација и потполна виталност на вашата коса.