Inebrya Blondesse Ammonia Free Lightener 500gr

1,500 ден

Компактен виолетов бланш во прав без амонијак, кој не го оштетува скалпот и влакното, а воедно го неутрализира жолтиот пигмент и осветлува до 7 тонови.

Категорија: ,

Опис

Компактен виолетов бланш во прав без амонијак.
Специјалниот состав без амонијак со виолетови микро-пигменти го неутрализираат непосакуваниот жолт пигмент за да постигнат осветлување до 7 тонови.
Ја осветлува косата со целосна безбедност од иритации, алергиски реакции на скалпот и без да ја оштети кутикулата на влакното.