1,500.00 ден

На залиха

Компактен зелен бланш во прав кој што ја отстранува вештачката боја на косата и ги неутрализира топлите тонови, без да го оштети скалпот и влакното.

Имате Прашање?
Категории: ,

Опис

Компактен зелен бланш во прав кој што ја отстранува вештачката боја на косата и ги неутрализира топлите тонови.
Формулата збогатена со зелени микро-пигменти, путер Karite, путер Illipe и алое вера, ги неутрализира топлите тонови и делумно или целосно ја отстранува козметичката боја.
Дава балансиран, рамномерен ефект на осветлување до 5 тонови.
Не го иритира скалпот и не го оштетува влакното.