Inebrya Blondesse Cosmetic Bleaching Cream 500gr

1,650 ден

Компактен син бланш во прав за брзо и екстремно осветлување до 9 тонови, без при тоа да го иритира и оштети скалпот и косата.

Категорија: ,

Опис

Компактен син бланш за брзо и екстремно есветлување на косата до 9 тонови.
Неговата формула збогатена со сини микро-пигменти кои ги неутрализираат непосакуваните пигменти и постепено осветлуваат до 9 тонови, при тоа оставајќи ја косата заштитена.
Идеален за брзо осветлување со високи перформанси.
Безбеден за скалпот и косата.