KOLESTON PERFECT 55/46 LIGHT BROWN INTENSE RED VIOLET ME+ 60ml

980 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 55/46 Light Brown Intense Red Violet 60ml.

Опис

Експресивна и заводлива боја за коса. Со специфичен спектар на бои од природни, сјајно бакарни, црвени и виолетови до нивните поинтезивни нијанси.