KOLESTON PERFECT 55/55 LIGHT BROWN INTENSE MAHOGANI INTENSE ME+ 60ml

980 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 55/55 Light Brown Intense Mahogani Intense 60ml.

Опис

Експресивна и заводлива боја за коса. Со специфичен спектар на бои од природни, сјајно бакарни, црвени и виолетови до нивните поинтезивни нијанси.